LA PICCOLA AACHEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 556 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Piccola Aachen. Meer weten? Ontdek meer

17 feb 2024 om 20:21 Een heel lekkere Gyros niet droog met frieten die niet naar karton smaken. En snel bezorgd.
16 feb 2024 om 17:01 Mit Abstand die beste Pizza, die ich von La Piccola je bekommen habe (in der Vergangenheit war meist viiieeeel zu viel Käse und wenig anderer Belag)! Bitte weiter so! Lieferung in der angegebenen Zeitspanne und durch einen sehr freundlichen Fahrer.
12 feb 2024 om 20:34 Het duurden heel lang voordat het eten aankwam maar was wel lekker en warm.
8 feb 2024 om 17:34 Alles prima und liefern sogar nach Vaals ohne extra Kosten.Jederzeit wieder und gerne bestellen.Das Essen war warm und die Getränke kalt der Lieferant sehr höflich,besser geht nicht
16 jan 2024 om 14:33 Bijna 2 uur op bestelling gewacht. Eten was niet meer warm
15 jan 2024 om 18:41 Meer dan 1,5 uur moeten wachten! Bij aankomst eten koud, voor mij geen picola meer.
9 jan 2024 om 9:24 Bad food poisoning the day after:( this place should be shut down...
29 dec 2023 om 6:05 Die Pizza wurde super schnell und heiß geliefert. Und schmeckte köstlich. Sehr freundlicher Zusteller. Kurz gesagt, alles war ausgezeichnet. Die volle Punktzahl.
19 dec 2023 om 11:50 Overheerlijke pizza! Zalige smaak. Proefde elk extra toegevoegd ingrediënt. Was echt genieten. Snel geleverd. Heel vriendelijke bezorger. Dank u en tot de volgende keer.
25 nov 2023 om 18:16 Some garbage in my salad. Now I think the food isnt so clean like it should be. Didnt get my money back because I called the next day. Always loved it but that was my last meal. Sorry. Delivery good as always. Maybe I call the health authority.
12 okt 2023 om 14:38 Tijdens de bestelling werd er aangegeven dat het 50 minuten kon duren helaas hebben we 90 minuten moeten wachten. Patat was lauw en smaakte niet echt, gyros was qua smaak heel lekker maar helaas ook deze was niet meer echt warm, jammer.
24 sep 2023 om 8:44 Bezorging kwam later dan aangegeven. Eten was prima. Spaghetti was lekker, ook die met zalm was écht lekker