LA PICCOLA AACHEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 508 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Piccola Aachen. Meer weten? Ontdek meer

20 jan 2023 om 21:44 Bestelling was weer voor de zoveelste keer niet compleet! Wij zullen geen bestellingen meer plaatsen bij dit restaurant. Bezorgers zijn onvriendelijk. Geen aanrader!
20 jan 2023 om 21:01 Wij bestellen nooit meer hier ! We hebben serieus 2 uur en 40 minuten moeten wachten op ons eten en ergste ervan we moesten het alsnog opwarmen in onze eigen oven, nou bedankt, en de bezorger was super onvriendelijke nog niet eens een excuses
8 jan 2023 om 15:06 Lieferung sogar früher als angegeben. Gutes Essen!
1 jan 2023 om 14:51 Schnelle, freundliche Lieferung. Essen noch schön warm und sehr lecker. Gerne wieder.
27 dec 2022 om 2:16 Ze waaren mijn drinken vergeten het eten duurde 1 uur voor dat het er was voor de rest is het goed
26 dec 2022 om 21:27 Het was weer eens voor te kotsen alles was weer eens alle maal koud ik ben het zat is hier niemand die eens zegt hoe slegt die is
5 dec 2022 om 21:35 Heerlijk gegeten en bezorgen duurde lang maar het was beestenweer
1 dec 2022 om 19:37 Als ik morgen aan de schijt ben dan weet ik waarvan.
1 dec 2022 om 17:10 Probably the most disgusting pizza I ever had: soggy and wet with too much cheap, tasteless cheese on top and only lukewarm. Soup was ok but came without bread. Complaint not possible as no one answered the phone.